Καμπάνια με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για το Ελληνικό γάλα ξεκινούν οι Έλληνες Γαλακτοπαραγωγοί της Ένωσης Φυλής Χολστάιν Ελλάδας. (Ε.Φ.Χ.Ε.)

Η αναγνώριση της συμβολής των Ελλήνων αγελαδοτρόφων στη διασφάλιση της παραγωγής και προμήθειας του κοινού με ποιοτικό και ελληνικό γάλα ήταν το θέμα σύσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Φ.Χ.Ε. την Παρασκευή 19 Μαΐου στα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη. Κοινή διαπίστωση ήταν η ανάγκη καλλιέργειας θετικής εικόνας για την Ελληνική αγελαδοτροφία και το Ελληνικό γάλα στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η αναγραφή στις συσκευασίες «100% Ελληνικό Προϊόν» αποτελεί το κύριο μέλημα του προγράμματος ενημέρωσης της Ε.Φ.Χ.Ε. Για να είναι ενημερωμένος ο καταναλωτής χρειάζεται πιστοποίηση σε όλη την αλυσίδα της παραγωγής, από τον κτηνοτρόφο – παραγωγό μέχρι και τον καταναλωτή.

«Εκσυγχρονίζουμε τις μονάδες μας και προχωράμε σε σχέδια περαιτέρω βελτίωσης» λένε οι παραγωγοί. Σκοπός είναι η διαφύλαξης της Ελληνικής παραγωγής γάλακτος και η ενημέρωση του κοινού για τις σημαντικές επενδύσεις που κάνουν οι παραγωγοί για το σκοπό αυτό.

«Ο Έλληνας καταναλωτής αξίζει το καλύτερο και εμείς καθημερινά μοχθούμε για να του προσφέρουμε γάλα 100% Ελληνικό» τονίζουν οι Έλληνες γαλακτοπαραγωγοί.